7 september 2011

Drömboende i spanska Cádiz

På fredag åker mina underbara föräldrar på en välförtjänt semester till spanska solkusten, till den andelslägenhet som de haft ett antal år. Det är nu tre år sedan vi var där och det är med ett visst vemod som jag kan konstatera att det inte blev någon resa till Spanien i år heller. Men det är svårt att få till allt, vi har istället prioriterat lite andra resor de senaste åren som också varit härliga och givande. 

 Men ändå, med en speciell kärlek till Spanien bjuder jag här på lite spansk inredningsinspiration och önskar mamma och pappa en härlig semester. Bilderna kommer från Elle Decor Espãna.

KRAM


4 kommentarer:

 1. Vad härligt det såg ut! Där skulle inte jag ha nått emot att tillbringa en semester!

  SvaraRadera
 2. Tack gulliga du för krya-på-hälsningen :)

  Underbara bilder! Spanien har jag aldrig varit i men jag är väldigt sugen på Barcelona - någon gång får det allt bli.

  Jag önskar dig en fin höstdag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Dit skulle jag jättegärna ge mig iväg på direkten. Spanien är så mysigt och vi har varit där flera gånger lite här och där. Såg att Mallis hade 29 gr nu...:).

  Ha en fin kväll!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara färger. Spanien verkar jättemysigt och min kollega älskar det landet.

  Företaget har jag tillsammans med en annan driven tjej. Vi föreläser och driver ett kvinnligt affärsnätverk bland annat. Och affärsutveckar just nu, så det är spännande :-)
  Så nu vet du lite mer vad jag gör. Skriver inte så mycket om det på min blogg eftersom jag lovat mig själv att ha den privat. Har lite svårt att släppa jobbet annars hahaha

  Kram Linda

  SvaraRadera