22 april 2012

Prioriteringar

Bloggandet har helt klart fått en lägre prioritet den senaste tiden. Det har varken funnits ork eller inspiration till några nya inlägg. Jobbet har tagit mycket energi då jag fått en ny position på mitt jobb vilket helt klart kräver sitt. Det är fantastiskt roligt med nya utmaningar och det är något jag längtat efter, men så tar det ju också mycket kraft särskilt så här i början. Jag vet inte riktigt hur det blir med bloggandet framöver. Jag fortsätter att följa många av de fina och inspirerande bloggarna som finns i listan här till höger men mitt eget bloggande kan det nog bli lite si och sådär med. 

Vi försöker komma ut i naturen med barnen varje helg. Så här såg det ut när vi var på en härlig skogspromenad förra helgen bland de ljuvliga vitsipporna som finns runtomkring oss just nu.
3 kommentarer:

 1. Jag känner igen det där som du skriver. Men jag hoppas att du kommer med ett inlägg åtminstone någon gång ibland. Tycker om din pastelliga blogg :) sköt om dig. kram

  SvaraRadera
 2. STort grattis till din nya tjänst! Jag befinner mig i exakt samma situation. Har börjat en ny tjänst alldeles nyligen. Det är jätteroligt, men jag är så mycket tröttare och jag är så stimulerad efter en arbetsdag att jag inte "behöver" min kreativitet lika mycket som innan. Och så orkar jag inte. OCh hinner inte. Bloggen kommer absolut bli påverkad.

  SvaraRadera
 3. Jag känner igen det där med tid och ork, det är likadant för mig! Men jag saknar verkligen bloggande och när man har något att skriva så GER det faktiskt mig energi. Jag hoppas att du snart hittar din inspiration, för jag saknar din fina blogg!

  Kramiz Madde

  SvaraRadera