20 maj 2012

Avklarade pysselprojekt

För några veckor sedan blev jag äntligen färdig med kuddarna till tjejernas rum. Storasysters rum går i rosa och grönt och lillasysters har mer inslag av rött i sitt rum. Jag tror att jag började virka dessa mormorsrutor i början av förra året i tron att jag skulle göra vars en filt. Oftast så vill jag så mycket mer och inser efter hand att jag inte riktigt har den tid som kanske krävs i vissa fall. Så det fick bli en framsida till ett par kuddar istället.

Något som jag också länge längtat efter att förgylla tjejernas rum med är vimplar. Så jag tog tag i detta projekt för några veckor sedan och blev faktiskt klar ganska snabbt. Riktigt roligt. Det som dessutom kändes väldigt bra var att en hel del av tyget som jag använde var från tjejernas påslakan som de hade i spjälsängen. Roligt att detta kom till användning på nytt. Man tar vad man har :-)Annars blir det inte så mycket innepyssel nu. Nu vill man mest vara ute och njuta av det som är den bästa tiden på året.
4 kommentarer:

 1. Men så fint! Jag är tokig i dessa virkade rutor. Så snyggt! Färgerna är också helt underbara - man blir så glad :)

  Jag önskar dig en strålande dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Åh, så fint du har fixat det. Kuddarna är helt ljuvliga och vimplar kan man liksom aldrig bli trött på. Helt underbart att återanvända påslakan från spjälsängen :)

  SvaraRadera
 3. Ja, inte vill man vara inne så här härliga dagar. Men det bästa med handarbeten är att de flesta går att göra utomhus också :) Svårare är det att sitta vid datorn ute i solen, så det har blivit mycket mindre bloggande för mig också på sistone. Finns så mycket annat att göra nu när kvällarna är ljusa och fina! Kram

  SvaraRadera
 4. Vad fint du gjort! Jag beundrar dig som får färdigt saker. Jag har en tendens till att börja med hull & hår, men sen tappa fokus efter ett tag... Behöver avsluta mer här hemma!

  Ha en skön vecka!

  Kramiz Madde

  SvaraRadera