8 augusti 2011

Dagens projekt

Ny grind!

Den gamla grinden.

Godiskakor inför 4-årsdagen.

Dagens projekt var att slutföra byggandet av vår nya grind. Ja, inte jag utan min sambo förståds. Känner mig imponerad av hans förmåga och kreativitet eftersom han inte har någon form av skolning i detta. Men med intresse och vilja kan man åstadkomma en hel del.

Mitt och tjejernas projekt för dagen var bakning inför storasysters 4-årsdag imorgon. Det blir i chokladens tecken. Vi bakade även en kladdkaka och enligt önskemål skall den garneras med strössel (vilket är mycket viktigt enligt födelsedagsbarnet). Hur denna skapelse blir återstår att se, jag återkommer till det.

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Tack för din gulliga hälsning hemma hos mig, nu hittade ju jag hit till dig och din fina blogg! Jag blir följare och lägger dig i min blogglista så jag hittar hit fler gånger. =)

  Du har väl inte missat min utlottning? Kika in i bloggen igen och titta på gårdagens inlägg. Vinnare dras den 31/8. =)

  Kram Emma - Emmas vita drömmar

  SvaraRadera
 2. Hej Fina fina du =)
  Hoppas att allt är bra med dig och att du njuter av att solen skiner =) Hoppas att din helg varit bra och att du har haft det lugnt och skönt =)
  Här har det ju varit bröllop för min bästa vän så det har varit fullt upp med detta hela förra veckan,men hon var så vacker och vi är så nöjda. Nu ska vi återgå till att måla klart det där sista på vårat nu VITA hus innan vi kan gömma penslarna för denna gång =) Men jag börja bli jätte nöjd och det är ju huvudsaken.
  Men känner att jag faktiskt lite nu längtar efter dom där höst kvällarna då man får tända upp lite ljus och börja pyssla mer inne igen =)
  Men som sagt den som väntar på något gott .....
  Va rädd om dig min fina och hoppas att vi snart hörs Kram Tina

  SvaraRadera