22 augusti 2011

Tillbaka


I mitt förra inlägg skrev jag att jag skulle ta en bloggpaus, kanske en evig sådan. Den blev dock inte långvarig. Jag tror mitt beslut var lite väl drastiskt. En bloggpaus kan man ju ta men det känns overkligt och tråkigt att jag skall sluta blogga helt. Min strategi kommer istället att vara, disciplin och måttfullhet d v s jag får inte fastna framför datorn vilket är väldigt lätt när man har börjat blogga. Det är ju så oerhört inspirerande att läsa alla underbara bloggar som finns i kategorin inredning. Men det måste ske lite mer disciplinerat framöver så att jag inte försakar alla andra små och stora projekt som jag har och vill göra här hemma (när barnen har lagt sig ;). Måttfullhet, att jag helt enkelt får blogga med måtta. Hur mycket jag än skulle vilja så räcker tiden inte till för inlägg varje dag, så det får bli åtminstone en gång i veckan, kanske två. Bättre än ingenting och bättre med kvalitet än kvantitet.

Tack för kommentarerna i mitt inlägg om min bloggpaus. De värmde.

2 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka!
  Jag håller med om att man måste se över hur bloggandet tar tid. Ibland lite för mycket tyvärr. Men det är ändå så spännande med alla inspirerande bloggar eller hur.

  Jag är iallefall glad att du är tillbaka :-)

  Kram linda

  SvaraRadera
 2. Åh, välkommen tillbaka!
  Det är helt rätt. Uppdatera hellre sällan än att slit ut dig totalt. Det är det inte värt. Men jag förstår precis vad du menar - det tar oerhört mycket tid eftersom det finns så himla mycket fint att se på. Och dessutom tar det ju mycket tid att skapa egna inlägg.

  Jag önskar dig en fortsatt fin dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera