24 oktober 2011

Jag kunde inte motstå dessa...


Som sagt, jag kunde inte motstå dessa härliga muffinsformar från Rice som jag sprang på i fredags då jag var en snabb sväng på stan och hade egentligen ett helt annat ärende. Men plötsligt låg dom bara där och ville bli mina.  Det passade utmärkt då vi hade några vänner på fika igår och dessa formar fylldes med en härlig chokladgegga som blev till fluffigt finfina chokladmuffins. 

Fantastiskt resultat tyckte jag ända tills jag smakade och kunde konstatera att det blev några riktiga torrisar. Snopet, eller hur? Det är inte första gången mina muffins blir torra. Varför? Antagligen är de väl inne i ugnen för länge (trots att jag följer tiden på receptet). Någon som har något bra tips? Leilas nya bok kanske? Den måste jag nog önska mig i julklapp :)


9 kommentarer:

  1. De ser väldigt fina och goda ut i alla fall :) Själv är jag jätte dålig på att baka, så jag inga tips att komma med! Ha en fin dag! Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Rice har så mycket fint. Ytterligare ett tips här ser jag. Kramar Kicki

    SvaraRadera
  3. Jag äääälskar rice. Så himla mycket fint har de.

    Jag gör en kalender till hela familjen. Så det blir en familjegrej, det tyckte jag verkade mysigt!

    Kram o trevlig kväll!

    SvaraRadera
  4. Det blir faktiskt mycket roligare att baka när man har fina formar. Jättefina var de.

    Jag önskar dig en härlig dag!
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  5. Finfina formar, höll de formen? Jag köpte ett paket fina formar förra veckan med de "vek ut sig" (eller hur jag nu skall förklara). Bra var dom iaf inte. Jaja, man kan inte få allt. Trevlig kväll =)

    SvaraRadera
  6. Jättefina formar:) Leilas nya bok innehåller mycket gott och faktiskt ganska enkla saker, vilket jag gillar:)Jag tänkte prova att göra kladdkakemuffins till min tjejmiddag på fredag, får se om jag lyckas!
    Kram Emma

    SvaraRadera
  7. Fina formar men synd på torrisarna! Samma sak händer för mig. Det är som att stoppa en näve sand i munnen.
    Bättre lycka nästa gång!!!! Kram!

    SvaraRadera
  8. åhhh så fina kram Sofia

    SvaraRadera